Referanser

Alle KultLab-kurs er unike og skreddersydd til deg som kunde. Ingen kurs blir like når de tilpasses hver enkelt oppdragsgiver. Med skifte av et lite temaord fra f.eks kommunikasjon til samspill eller sikker ledelse til nærværsledelse, så vil også innholdet endres betraktelig. Hver oppdragsgiver er med i prosessen for å få kursene til å treffe bedriftens kjerneutfordringer. På denne siden finner du noen av referansene vi har fått etter endt kurs.

 

Det var en veldig positiv opplevelse å få være med på KultLabs teaser på Bjerkem! Nydelig mat og flotte omgivelser 🙂

Dere bød på smakebiter av spennende og utradisjonelle verktøy for team-, leder-, og organisasjonsutvikling. Disse kan helt klart nyttiggjøres i flere typer prosesser og på ulike problemstillinger – både kvalitative og kvantitative. Og, det er jo gjerne slik at det er den læringen vi får gjennom opplevelser som resulterer i kunnskap som sitter.

Thea Hojem, NTE

 

Kultlabs teaser på Bjerkem var en fin og nyttig opplevelse! Stedet og de kompetente ressurspersonene utfordret til refleksjon om organisasjonsutvikling i en trygg atmosfære. Dette ga mersmak, ikke minst på grunn av utsøkt mat og drikke.

Anbefales på det sterkeste!

Geir Olav Knappe, HiNT

 

Jeg hadde en fin opplevelse KultLab teaseren deres. Det deltok mange trivelige mennesker, både på arrangørsiden og deltakersiden, i trivelige omgivelser.

Jeg opplever at dere har et konsept som bør være attraktivt for flere virksomheter dersom de ønsker å krydre læring og utvikling med motiverende kulturaktiviteter og –innslag.

Jeg opplevde videre at dere har bred og god kompetanse på mange interessante områder.

Lykke til med den videre satsingen.

Karsten Saugestad, Steinkjer Kommune

Personal- og organisasjonsavdelingen i Sør Trøndelag Fylkeskommune har gjennomført et Storytellings kurs med KultLab på Kulturgården Bjerkem.

Omgivelsene var meget bra og ga en fin ramme om temaet. Veldig dyktige og engasjerte foredragsholdere/veiledere. Storytelling var spennende og vi fikk mye kunnskap om å bruke historiefortelling som virkemiddel i å markedsføre avdelingen. Kunnskapen om historiefortelling kan også brukes i andre sammenhengen  vdr. markedsføring. Vi ville fått enda bedre utbytte med f.eks. 2 dager og at vi kunne fullføre en historie.


Randi Bjørkli, Personal og organisasjonssjef, Sør Trøndelag Fylkeskommune,

Søstrene Wilks design takker for noen inspirerende og utviklende timer med KultLab på Bjerkem gård. Vi visste ikke at storytelling var så morsomt. Trivelig atmosfære med god mat og drikke.

Wilks Design AS

 

Takk igjen for rask og god leveranse fra KultLab. Vi hadde viktige foretningsforbindelser på besøk og det var viktig å gi et positivt inntrykk. Musikerne var dyktige og mangfoldet i deres bakgrunn var relevant ift hvordan vi i våre bedrifter også trenger å tenke mangfold for å øke prestasjonsevnen. Torunn var også en god kommunikator og fikk oss til å reflektere over mulige “srenger å spille på” ift bruk av musikk og kultur i vår egen foretningsutvikling.

Håvard Belbo, konserndirektør, strategi og foretningsutvikling NTE Holding AS

 

Namdalshagen AS har hatt kurs i Sceneskrekk og Storytelling med KultLab rettet mot gründerbedrifter i Namdalshagen AS,

Gjennom KultLabs tilnærming til så viktige spørsmål for gründere, ser vi at våre deltakere har fått en åpnere holdning og forståelse for hva som kreves for å presentere sin bedrift eller idè.

Ingar Strøm, Namdalshagen AS

Et kurs på KultLabi Storytelling var akkurat det jeg trengte for at jeg skulle kunne presentere min bedrift på en engasjerende og inspirerende måte. Takk for et fantastisk kurs. Jeg ønsker veldig gjerne å komme tilbake en dag.

Katarina Lyng, Norsk Sanginstitutt

Kurset ga større forståelse for hvor godt man kjenner sin egen idè/bedriftskonsept. Det å trene på formidling av produktet til ulike aktører var svært nyttig. Engasjerte kursholdere gjorde det hele til et nyttig kurs som anbefales.

Gründer. Trine Frydenlund

 

Jeg deltok i høst på KultLabkurs i historiefortelling. Kurset var meget givende, vi fikk prøvd oss underveis og jeg er bevisst når jeg forteller om Diamond Aqua Development til andre. Dessuten, flinke instruktører, historiske omgivelser og nydelig mat underveis. Anbefales!

Øyvind Prestvik, Diamond Aqua Development
SIVA Innovasjon har brukt KultLab til teamutviklingssamling på Bjerkem Gård. Kaglig og kulturelle innslag, blandet med relasjonsbygging og workshops i flotte omgivelser ga oss en god opplevelse som vi hadde god nytte av.

Oddrun Englund, direktør for SIVA Innovasjon

Kommunikasjons og organisasjonsavdelingen i NTE har brukt KultLab til lederskaps- og teamutviklingsamling, og fikk flere a-haopplevelser underveis. KultLabs bruk av kulturverktøy i en bedriftssammenheng er spennende og ny, og vi hadde godt utbytte av samlingen. Vi kan anbefale Kultlab til andre bedrifter om de vil ha opplevelse litt utenom det vanlige når en driver team- og lederutvikling.

Inge Bartnes, Kommunikasjonsdirektør, NTE, Steinkjer

Norges Musikkhøgskole har brukt KultLab som innslag ved personalsamling, og er svært fornøyd med deres tjenester. Vi kan anbefale dette firmaet til andre.

Kjell Tore Innervik – rektoratet ved NMH

 

– En krydret utviklingsprosess sikkert og fargerikt ledet av KultLab

– Kjempespennende metode å bruk kunst og kultur som verktøy for å styrke arbeidsmiljøet!

–  Utfordrende på en annerledes måte

– Metoden med å benytte kultur gir arbeidsmiljøet nye dimensjoner

– Bjerkem gir fantastiske rammer og ro for slike utviklingsprosesser

Namdalseid Kommune